Fuvar-oda Budapesten

A Fuvar-oda Kft. évek óta megbízható partnere a magyar kivitelezőknek elsősorban Budapesten és a környező településeken. Mitől függ az, hogy kiből válik megbízható partner vagy éppen terjed el róla, hogy messzi ívben kerülje el mindenki? Ez egy könnyen megválaszolható kérdés. Működjön évek óta. Stabil telephelyen. akár állandó személyzettel. Mindig elérhető TELJES!!! árukínálattal, lehetőség szerint a legjobb árakon. Nagyjából ezek azok, amelyekkel a magyarországi piacon labdába lehet rúgni és be lehet kerülni az élmezőnybe.

Internet az építőiparban

A fenti bevezetésben leírtaknak mindenben megfelel a Fuvar-oda csapata. Akár a profi weboldal vagy a tökéletes kiszolgálás a kritérium, ők mindennek megfelelnek. Hosszú idő óta vannak jelen az interneten, mert még idejében felfedezték azt a rést – nagy részben a szakember weboldal fejlesztőjüknek és online marketingesüknek köszönhetően -, hogy az korábban „hiánycikk” volt az építőipari cégek sorában. Senki nem gondolta volna, hogy emberek, majd cégek az interneten fognak érdeklődni, keresgélni, árak után vadászni és mindenféle furcsa összehasonlításokat tenni. Mert igenis az építőanyag kereskedőknek is fel kellett ülni erre a vonatra. Aki nem szállt fel az lemaradt.

fuvaroda

Fuvar-oda egyedisége

Ők egy hosszútávra tervező cég, akik stratégiai döntéseket mertek és tudtak meghozni, mert úgy gondolták, hogy ők nem egy Balatoni hekksütő bódé, amely két hónap alatt akarja letarolni az embereket és a lehető legnagyobb profitot elérni ezen idő alatt. Ők tudatosan építették fel magukat minden amit a weboldal állít magáról, az gyakorlatilag szóról szóra igaz. Ők évekkel ezelőtt leszerződtek több bányával, annak érdekében, hogy a létező legjobb áron tudják az építőanyagokat adni a vásárlóik számára, ezzel is erősítve magukat a piacon.

És bejött a stratégiájuk. Mára már megkerülhetetlen szereplői a Budapest és agglomerációjában működő építőanyag kereskedéseknek, és ezt nem csak a weboldal hirdeti magáról, hanem vásárlói és kivitelezői vélemények sora is megerősíti. Számukra sosem az a fontos, hogy valamilyen rossz minőségű anyagot sózzanak el a gyanútlan érdeklődőnek, hiszen azzal agyonvágnák magukat. Mert ahogy a mondás is tartja, a jó hír egy év alatt kerüli meg a földet. A rossz hír öt perc alatt. Mert ma már mindenki blogokat, vélemény portálokat olvas, és tudom, furcsán hangzik, de az építőiparban is ez mára már bevett gyakorlattá vált. És ezzel nem szabad vitatkozni.

Mert gondoljunk bele. Házakat, lakásokat építenek azokból az anyagokból, amiket a Fuvar-oda is árul Ha azok nem rossz minőségűek, akkor lehet, hogy csak évek múlva – ellenkező esetben pár hónap alatt – jelentkeznek a hibák, de addigra a kivitelezőnek már se híre, se hamva és nincsen sajnos hova futni jogorvoslatért. Ilyenné vált a magyar építőipar. De szerencse, hogy azért egyre több és egyre jobb minőségben dolgozó és forgalmazó építőanyag kereskedés található Budapesten, akik büszkék az évek alatt elért hírnevükre, ezért kincsként igyekeznek is megőrizni azt.