Hűtőkocsi bérlés

A hűtőkocsi bérlés igen egyszerű és olcsó tud lenni, hogy ha Budapest legjobb bérbeadó cégétől kölcsönözzük. Egy ilyen cég kiváló megközelíthetősége biztosítja, hogy egy könnyen megközelíthető helyen gyorsan és nagyon jó áron juthasson hűtőkocsi bérlés által az Ön számára szükséges gépjárműhöz. Könnyebb a választás, hogy ha több utó közül is választhat.

Mikor szükséges egy hűtőkocsi bérlés?

Sok esetben kiváló megoldásnak kínálkozik, hogyha a célunk, hogy a gyorsan romló árunkat, élelmiszereinket szeretnénk egyik pontból a másik pontba eljuttatni. Ilyen esetben természetesen az ár és az érte kapott szolgáltatás sem mellékes tényezők. Különböző igényekre más-más megoldás lehet kézenfekvő. Például időszakos rendezvények élelmiszer ellátására melegen ajánlott egy belső elektromos hálózattal felszerelt hűtőkocsi, ami a motor folyamatos (és drága!) járatása nélkül is képes állandó hőmérsékletet fenntartani. Borzasztóan hasznos, ha ilyen hűtőkocsi bérlés felé kacsingatunk, ami képes 230 voltos hálózati áramról is üzemelni.

hűtőkocsi bérlés

Megoldás rendezvényszervezőknek: a hűtőkocsi bérlés

Rendezvények, különösen szabadtéri események alkalmával igen kényes és nehezen magoldható, valamint költséges téma az élelmiszerek romlását megakadályozandó tárolási protokoll, vagyis a catering. Ilyen esetekben régebben a meglehetősen drága, szabadtéri fagyasztókat szokták igénybe venni, vagy mobil épületeket szoktak felhúzni méregdrágán, esetleg ott lévő egyéb épületrészeket szoktak bérelni romlandó élelmiszerek tárolására. Ezeknek a megoldásoknak a kiváltására kiváló és sokkal olcsóbb megoldás a hűtőkocsi bérlés. Ilyenformán egy hűtőkocsi bérlés két problémát orvosol egyszerre: megoldja az oda- és visszaszállítás, továbbá a rendezvény ideje alatti készenlét hűtőfolyamatait. Ezt tekintve a hűtőkocsi bérlés egy igazán kompakt megoldást nyújt.
Gyakori igényként merül fel a bérlői oldalon a lakodalmak, illetve az esküvői szertartások hűtéstechnikai rendezvénybiztosítása. Az elmúlt évszázadban végbement technikai fejlődésnek köszönhetően ez az ágazat gyökeres változásokon ment át, elsősorban a rendezvény lebonyolítását illetően. A téli évszak kivételével az esküvői szezon tulajdonképpen dübörög, mert a jó, vagy legalább kielégítő hőmérséklettel bíró időjárási viszonyok ilyenkor lehetővé teszik, hogy esküvőt és lakodalmat is lehet úgy a szabad ég alatt megtartani, mint zárt térben, épületekben. Ilyen esetekben az ételeket jellemzően valahol máshol készítik el és onnan szállítják az ünnepi helyszínekre. Erre tökéletes megoldás a hűtőkocsi bérlés. Összefoglalásképpen megállapítható, hogy hűtőkocsi bérlés segítségével rendkívül gazdaságosan, ugyanakkor egyszerűen és biztonságosan szállíthatók élelmiszerek a tett helyszínére, ahogy az ottani tárolásuk is megoldott, valamint a visszaút is fedezve van a megfelelő hőmérséklettel.

Mit tartalmaz a hűtőkocsi bérlés díja?

A bérleti díj általánosan tartalmazza az autó használati díját napi futásteljesítményben rögzítve (pl.: 300 km/nap), a hűtőkocsikra kötött kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás annak éves díjához viszonyított időarányos részét, valamint a vonatkozó és járulékos adók költségeit. A díjért cserébe jól karbantartott, folyamatosan ellenőrzött műszaki állapotú gépjárműveket vehet kézbe a bérlő, mely hűtőkocsik 230 voltos hálózati áramról is működtethető hűtött raktérrel vannak felszerelve, ahol raktérvilágítás is van, ami megkönnyíti az éjszakai, vagy fényhiányos környezetben végzett rakodás lehetőségét.